Coachingsgesprekken

In het eerste gesprek, het zogenaamde 'klikgesprek', bekijken we samen wat je coachingsvragen zijn, of we met elkaar in zee willen gaan en zo ja, welk traject geschikt is. Naar aanleiding van dit gesprek stellen we een contract op, met daarin inhoudelijke en praktische afspraken.

Daarna volgt een aantal sessies met daarin allerlei oefeningen en eventueel tussentijdse 'opdrachten'. Gaande het traject kunnen we de werkwijze uiteraard bijstellen. Er is in ieder gesprek ruimte voor evaluatie, als we daar behoefte aan hebben. Je krijgt dus een coachingstraject op maat, met afwisselende werkvormen, die bij je passen.

Belangrijk is, dat jíj graag iets wilt veranderen. Wat is jóúw drive? Jij bent degene, die iets kan doen aan jouw eigen ontwikkeling. Als coach kan ik je daar bij op weg helpen. Mijn coachings zijn altijd gericht op het bereiken van resultaat én van uiteindelijke zelfstandigheid. Je reflecteert op wat je samen met mij onderzoekt. Zo ervaar je welke acties, gedragingen, rollen of patronen werken of niet en kun je na het coachingtraject zelf, comfortabeler, verder.

Bij een traject dat bestaat uit coachingsgesprekken komt de coach komt naar de coachee toe. Dat kan de werkplek zijn, maar ook op een neutralere plaats, als je dat liever wilt.

Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk.